Utställning och föredrag

Av | 30 mars, 2023

Projektet fortsätter och vi har kommit ungefär halvvägs i arbetet med att dokumentera helgade rum i Östra Göinge kommun. Nu finns en skärmutställning, där vi med hjälp av gamla och nya foton berättar om projektet och presenterar några av de helgade rummen. Utställningen är producerad av projektgruppen och Regionmuseet i samarbete med Sensus.

Utställningen visas just nu på biblioteket i Hanaskog, där den kan ses resten av april. Tidigare har den visats på Broby bibliotek under ett par veckor. Tanken är att den ska turnera runt till alla kommunens bibliotek samt Regionmuseet i Kristianstad. Utställningsplan för hösten 2023 kommer senare.

Lördagen den 1 april klockan 13.00 hälsar vi er välkomna till Hanaskogs bibliotek, till ett bildsatt föredrag om projektet. Fri entré och ingen föranmälan!

Föredraget arrangeras i samarbete med Östra Göinge Kultur och studieförbundet Sensus.

För mer information eller frågor, kontakta oss!

/Ingela Frid, ingela@kulturhistoria.se, tel 0765-596210

Nils-Åke Sjösten, bianca2010@live.se

Åsa Eriksson Green, asa.eriksson@regionmuseet.se, 0707-84 19 13 (tillgänglig kontorstid)